divendres, 29 d’abril del 2016

Una previsió sobre el futur del jovent

En el futur esperaré un canvi en el jovent d'avui. El futur proper és una societat civilitzada. Els joves escoltaran música clàssica com Mozart i Vivaldi, d'una manera apassionada i interessada. També, tindran un gran lèxic per comunicar-se i un profund vocabulari culte i serè. Ben aviat ens oblidarem dels sorolls i les males olors del jovent actual.

Els "nous emprenedors" estudiaran pels exàmens de totes les assignatures, aprovaran el curs i seran respectuosos amb els seus companys i professors. Així mateix lliuraran totes les feines en la seva corresponent data. No cauran al "infern", tampoc no es deixaran conduir i influenciar-se per altres. Nous emprenedors sorgiran amb idees innovadores. 

Les noves tecnologies no seran un problema per al jovent. Seguiran un protocol i no podran estar més de tres hores amb el mòbil cada dia. Deixaran les estúpides incredulitats d'avui i s'expandiran les idees humanistes per rectificar els errors actuals. L'endemà no haurà crims, robatoris i altres delictes penals. Tots i totes viurem amb les mateixes igualtats davant la justícia i el món laboral. No es discriminaran el seu color de pell o origen provenen. 

Una societat neta i pura, com Déu ens va portar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada